Reguli referitoare la organizarea spațiului

Aceste reguli sunt stabilite prin culoare speciale de acces în incintă și de circulație pentru angajați, în vederea evitării aglomerației la locurile de muncă; In general se limitează accesul la zonele comune și asigură respectarea normelor de distanțare socială în aceste zone;

 

La intrare (Aleea de la Poarta)
• se marcheaza pe aleea de intrare cu sageti, sensul de intrare si de iesire (stinga/ dreapta)
• pe aleea de intrare se marcheaza cu un semn distanta din 2 in 2 metri pt a indica clientilor/ furnizorilor locul de asteptare in caz de intrare a mai multor persoane pe terasa
• pe ultima treapta inainte de lac, se organizeaza
   – masa pe care va fi tinut caietul de rezervari,
   – dispenser cu dezinfectant de maini cu picior
   – afis mod dezifectie pe maini.

 

In fata intrarii din salonul Vintage se organizeaza:
• o masa pt receptie marfa (furnizorii nu au voie sa intre in restaurant)
• pe masa va fi disponibil un spray cu spirt pt dezinfectarea marfii – nici o marfa nu poate intra in restaurant fara a fi dezinfectata

 

Pe terasa:
• Mesele se organizeaza astfel incat sa se asigure maxim 6 persoane la aceeasi masa si o distanta de 2 m intre ocupantii aceleasi mese – exceptie de la aceasta regula se face pt clientii din aceeasi familie care au acelasi domiciliu. Se asigura o distanta de 2 m intre ocupantii scaunelor meselor alaturate
• se indica cu marcaje locul fiecarei mese astfel incat sa se respecte distantele de mai sus si aceasta baza se stabilieste numarul maxim total de mese care pot fi acomodate pe terasa.

 

Vestiar:
• accesul la vestiar se face de catre o singura persoana o data.

 

Personalul va fi organizat pe sectoare astfel:
• bucatarie: 3 persoane pe sectoare
• spalator: 1 persoana
• bar: 1 persoana
• ospatari max 3 pe terasa

 

Este interzisa formarea de grupuri spontane la locurile de fumat/ recreere/ mancare sau in oricare alte locuri din incinta restaurantului atit de catre angajati cit si de catre furnizori sau clienti.

 

In general spațiul de lucru trebuie sa permita pastrarea distanței fizice între angajați, prin stabilirea unui număr fix de persoane care pot lucra în aceeași încăpere.