Reguli recepție marfă

• Cumparaturile de materii prime se vor face la prima ora, astfel incat marfa sa soseasca inainte de inceperea programului de lucru cu clientii.
• Furnizorii nu pot intra in cladirea restaurantului – marfa va fi predata/ preluata la masa organizata linga intrarea din salonul Vintage
• Orice marfa se dezinfecteaza la intrarea in restaurant. Nici o marfa nu poate intra in restaurant fara sa fie dezinfectata (se foloseste spray cu solutie dezinfectanta). Exceptie fac produsele alimentare care nu pot fi dezinfectate la intrare si care vor fi tinute protejat pana la spalare in pungi de unica folosinta.
• Carucioarele de transport vor fi dezinfectate inainte de folosire tot cu spray cu solutie dezinfectanta
• Masina de transport va fi dezinfectata in interior zilnic cu spray dezinfectant pt suprafete
• Receptie racoritoare si bere: Lazile de bere/ apa de la bar se vor dezinfecta si doar acestea vor fi folosite pt stocurile de marfa care nu incap in frigider – nu se introduc in restaurant lazi de bere/ apa venite direct de la furnizor. La sosirea bauturilor, se scot sticlele care apoi se desinfecteaza si vor fi asezate in lazile dezinfectate.