Recomandări privind accesul consumatorilor pentru ridicare personală de către clienți

• Accesul consumatorilor in zonele de vanzare a alimentelor trebuie sa se realizeze intr-un numar limitat, astfel incat sa poata fi respectata distanta sociala recomandata de minim 1,5 metri intre consumatori, cat si intre consumatori si intre vanzatori, – astfel vor fi stabilite prin marcaje de la poarta pina la intrarea in restaurant si de asemenea pe terasa

• Se va posta un afis informativ la poarta cu regulile stabilite in restaurant care va fi pus la poarta, la intrarea in Sandy si Vintage, pe tableta.

• Preparatele pt ridicare personala de catre clienti vor fi ambalate in bucatarie si livrate pe geamul destinat livrarii produselor

• De asemenea, consumatorii trebuie sa fie informati si asupra necesitatii ca in incinta zonelor de vanzare a alimentelor, pe cat posibil sa nu intre in contact direct cu alte persoane, iar consumul produselor alimentare in incinta acestor unitati este interzis;

• Se recomanda utilizarea redusa a bancnotelor si a monedelor si se incurajeaza clientii sa opteze pentru plati cu cardul/telefonul sau plati on-line. Transmiteea virusilor se realizeaza intr-o pondere semnificativa prin intermediul banilor, cu care ia contact, statistic, un numar foarte mare de persoane.