Echipamente de dezinfectare folosite si amplasament

Dozatoare pentru dezinfectia mainii seamplaseaza in urmatoarele puncte:
• In toate toaletele: Vintage, Sandy, vestiare, terasa -5 clapeta
• bucatarie 3 de perete (la intrare/ la fiecare chiuveta)
• In zona de livrare mancare 1 clapeta
• La zona de spalat vase 1 clapeta
• La bar 1 clapeta
• La intrare in Sandy si pe o masa din Sandy unde ia masa personalul 2 clapeta
• La intrare in Vintage 1 cu picior
• La intrare in camera frig 2 de perete
• La masa de la poarta pentru furnizori cu picior
• Pe mesa organizata pe terasa linga intrarea din Vintage pentru take away

 

Spray dezifectant:
• La intrare in Vintage pentru achizitii materii prime 1
• La intrare in Sandy pentru dezinfectarea meselor de personal 1
• In bucatarie pentru dezinfectarea suprafetelor 2
• In bar pentru dezinfectarea suprafetelor 1
• La spalatorie vase pentry dezinfectarea supraftelor atit din spalator cit si de pe hol 1
• La locul de taiat paine pentru dezinfectarea suprafetelor dupa fiecare utilizare 1
• In zona de livrare macare gatita pentru dezifectarea meselor/ tabletelor/ scaunelor de pe terasa si din Vintage pentru clientii care asteapta pentru Take away 3

 

Pubele cu capac pt aruncarea manusilor/ mastilor uzate se amplaseaza:
• In toate toaletele din Vintage, Sandy, vestiare, terasa 6
• La intrarea in Sandy 1
• La intrarea in Vintage 1
• In zona de livrare a mancarii gatite 1

 

Locuri pentru manusi si masca noi:
• La intrarea in Sandy
• La intrarea in Vintage
• In zona de livrare mancare gatita
• La bar
• La spalator
• Bucatarie – 2

 

Alte materiale:
• Halat de unica folosinta si botosei: in vestiare, in bucatarie, in Sandy
• Postere pentru indicarea modului corect de spalare a mainilor: la orice chiuveta din incinta si de pe terasa restaurantului.
• Tavi impregnate cu substante dezinfectante pentru incaltaminte la intrare in Vintage, Sandy, vestiare
• Afise la intrare cu normele aplicate in restaurant si obligativitatea respectarii acestora – la poarta, la intrarea in Sandy, la intrarea in Vintage, tabletele de meniu
• Termoscan-uri – 1 buc
• Servete de hirtie – la toalete, in zona de livrare a mancarii gatite, in bucatarie, zona de spalat vase.
• Marcaje pe terasa intre mese (vezi mai sus – organizarea spatiului)
• Marcaje de la poarta pina la intrarea in restaurant (vezi mai sus – organizarea spatiului)