Procedură sosire angajați la locul de muncă

• La sosire se verifica temperatura fiecarui angajat – aceasta va fi notata in registrul de temperaturi – si se asigura triajul observational al angajatilor prin intrebari si verificare vizuala.Temperatura se verifica pe terasa la intrarea in Sandy – personalul este rugat sa astepte la 2 metri distanta.
• Personalul care a trecut de triajul epidemiologic, urca la vestiare pe rind unde isi schimba tot echipamentul utilizat inspre locul de munca (inclusiv masca si manusi) se spala cu apa si sapun si se imbraca cu echipamentul de lucru. Angajatii vor folosi cutiile inscriptionate cu numele lor pentru depunerea lucrurilor personale.
La vestiare accesul se poate face pentru o singura persoana o data.
• Pentru a cobori la bucatarie se va lua un halat de unica folosinta si botosei care vor fi aruncate la intrarea in resturant in pubela inchisa disponibila la intrarea in Sandy/ Vintage. Orice deplasare in afara cladirii restaurantului (la vestiar/locul de fumat etc) se va face cu combinezon si botosei. Salonul Sandy va fi folosit doar de catre personalul restaurantului pentru mancat/ recreere/ grupuri sanitare. Este interzisa folosirea spatiului de mai mult de 1 angajat o data.
• Inainte de intrarea in zona de lucru persoana desemnata va verifica echipamentul sa fie complet si va completa “Fisa de verificare a personalului” Personalul isi va da jos halatul de unica folosinta si botosei si va intra in spatiul de lucru.

 

La vestiare se organizeaza
• un pres la intrare cu substante dezinfectante
• la chiuveta:dozator dezinfectant/ sapun/ servetele hirtie
• loc pt manusi/ botosei/ halat de unica folosinta, noi.
• pubela pt aruncat echipamentul folosit (manusi etc)

Fluxurile de sosire marfa/preparare/ servire se vor respecta conform planului actualizat de HACCP